Volg ons

Bitcoin portemonnee


Dit is een gids voor het maken van een volledig veilig Bitcoin Wallet portemonnee en dit op te slaan op een thumb drive. De dat dit zo veilig is, is omdat Ubuntu gaan gebruiken om een boot-able besturingssysteem te maken om alle malware, spyware of virussen te voorkomen. We doen het op deze manier, want er zijn programma's die proberen om uw Bitcoin Wallet stelen. Er is een online portemonnee die u kunt gebruiken, maar ik raad u aan om dit alleen gebruiken die voor de dagelijkse transacties en een een aparte portemonnee te houden voor uw spaarrekening.

Voordat we beginnen zult u 1 of 2 Thumb Drives (zal in detail treden over de reden waarom u dit nodig heeft) . Ze hoeven niet groot te zijn. Ik kocht mijn 2 Gb drives voor 5 dollar per stuk. Zodra je dat hebt, kunnen we aan de slag.

Het besturingssysteem voor uw Secure Bitcoin Wallet zal Ubuntu zijn. Wees niet bang als je alleen verstand hebt met windows. Ik zal stap voor stap uitleg geven.


Ga naar de Ubuntu Download pagina en klik op de download-optie aan de rechterkant van het scherm. Zorg ervoor dat u voor het opslaan om plaats zoekt u makkelijk kunt onthouden, want we zullen het later nodig hebben. U kunt deze ook downloaden van een torrent site als je weet hoe. Als je niet bekend bent met torrents kan je dit gewoon downloaden via de link hierboven.

Nu moeten we een boot-able-stick te maken. Gelukkig voor ons, is het een makkelijk te gebruiken software die dit voor ons doet. Ga naar de USB Installer Pagina en download het usb installatieprogramma. Dit programma de software op de stick, zodat je kunt booten vanaf een USB-drive. Als het eenmaal is gedownload, start het programma en pak het uit naar een map die je kunt onthouden. stel met behulp van je download map en vervolgens het maken van een nieuwe map met de naam "USBinstaller" zodat je weet waar het is. Als het eenmaal is uitgepakt, gaat u naar die map en start de software.

Selecteer Ubuntu voor stap 1. Het moet de bovenste optie in het drop down menu zijn. Vervolgens klik je op de knop Bladeren. en(herinner me toen ik zei dat je te herinneren waar je het opgeslagen?) Te selecteren. Selecteer vervolgens uw usb-stick. Als het programma niet start, laat het aangesloten en start het programma opnieuw en het moet er zijn. Alles wat je hoeft te doen is te klikken op "maken" en laat het installeren.Het moet niet te lang duren, maar het zal een minuut of twee bezig zijn. Hier is hoe dat van mij eruit zag.** Voordat u verder gaat, zorg er dan voor dat je ons adres niet vergeet: startbitcoin.com zodat je terug kunt komen voor de tutorial. **

*** Lees de volgende paar alinea's voor het opstarten van Ubuntu ***

Nu we een Boot- -versie van Ubuntu hebben, moeten we het gebruiken. Houd de USB drive aangesloten en herstart uw computer. Als Ubuntu niet automatisch opstart, moet u de Esc of Del toets indrukken als de computer wordt opgestart. Het volgende deel is heel belangrijk. ** Laat Ubuntu niet installeren. Selecteer "Run Ubuntu vanaf USB Drive" op het scherm dat verschijnt. De veiligheid van deze methode komt voor zodat je altijd een nieuw Operating System start elke keer dat u toegang wil krijgen tot uw portemonnee, zodat alle informatie wordt gewist, mocht dit kwaadaardig zijn.

Als Ubuntu draait, ga je gang en maak verbinding met het internet. Als u een bekabelde Ethernet-verbinding gebruikt (eigenlijk een kabel lopen in uw computer vanaf uw modem of router) is dit al gedaan. Zo niet klik op de knop voor draadloze communicatie in de rechterbovenhoek van het scherm, selecteer je router en voer uw wachtwoord in.

Nu moeten we de Bitcoin-client downloaden en beginnen een nieuwe portefeuille. Ga naar de offici?le Bitcoin Homepage en donwnload de Linux versie. Dus niet de Windows-editie. Ik sla mijn bestanden altijd on in mijn downloads map, maar het maakt niet uit, alleen niet vergeten waar je het uitpakt. Eenmaal uitgepakt, ga naar je download map en open Bin> 32> en open vervolgens het pictogram Bitcoin. Dit opent de Bitcoin App.
Nu sluiten. De enige reden dat we dit hebben geopend was om een ?wallet.dat bestand te maken.

De volgende stap is het maken is, zodat we de verborgen bestanden op de computer kunt zien. Open je file explorer (ziet eruit als een huis op een map aan de bovenkant van het menu aan de linkerkant), beweeg je muis naar de linkerbovenhoek van het scherm. Je moet een vertrouwde menu zien inclusief bestand-, bewerken en nog veel meer te zien. Klik op Bewerken en vervolgens voorkeuren. Zie hieronderAan de bovenkant van het venster dat net opdook is een optie om verborgen bestanden te bekijken. Selecteer OK en het venster moeten sluiten. Nu in de file explorer, klikt Ubuntu op de linkerbovenhoek van het venster en je moet in staat zijn om een ??map met de naam zie ". Bitcoin".

Ga je gang en open het en daar is uw wallet.dat bestand. Klik erop met de rechtermuisknop en kopieer het.Nu we nog in de verkenner zitten kunt u uw andere USB-station selecteren uit de linkerkant van het venster. Klik met de rechtermuisknop en plak je wallet.dat bestand op uw USB-drive. Nu heb je een veilige portemonnee die veilig is tegen malware en virussen.

Wanneer u toegang wilt tot uw portemonnee kunt u Ubuntu opstarten en installeren zoals je eerder deed, maar deze keer wil je het wallet.dat bestand van de USB-drive plakken en dat plaatsen in de bitcoin map, en je bent klaar.

Zorg ervoor dat je niet het wallet.dat bestand gaat overschrijven, daarom zou ik aanraden het om meer dan 1 USB-stick te maken voor het geval er iets gebeurt met het belangrijkste. Sommige mensen adviseren om uw USB-stick te versleutelen, maar ik zou aanraden het te verbergen op een veilige plaats ... zoals een kluis. Als je genoeg Bitcoins hebt waar je een ernstig verlies aan zou lijden, zou ik gaan voor een kluisje.

Als je deze informatie handig vindt, steun ons dan met een donatie:
Bitcoin adres: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: DSq6gfpPtUGRHTSj8XGkrSXLtgUaKcEfYd
Litecoin adres: LdYLtvBk5FiEmaqxmE2gFUzCd2NL8tz6La